Politika povraćaja i refundiranja

Naša politika refundiranja i vraćanja proizvoda zavisi od našeg i Vašeg dogovora prilikom prodaje i kupovine opreme.

Da biste imali pravo na povraćaj, vaša oprema mora biti nekorišćena i u istom stanju u kojem ste je preuzeli.

Ako je oprema isporučena upakovana, takođe mora biti vraćena u originalnom pakovanju / ambalaži.

Da bismo završili vraćanje opreme i povraćaj novca, potrebna nam je račun, priznanica ili dokaz o Vašoj kupovini opreme.

Povraćaj novca

Kada vraćena oprema bude primljena i pregledana, poslaćemo vam e-mail kako bi Vas obavestili da smo primili vraćenu opremu.

Takođe ćemo vas obavestiti o odobrenju ili odbijanju vašeg povraćaja sredstava.

Ako Vam se odobri povraćaj sredstava, iznos plaćene opreme će automatski biti uplaćen na Vaš račun, u roku od dogovrenog broja dana.

Ako Vam kasni ili nedostaje povraćaj sredstava

Ako ste dobili obaveštenje da Vam je odobren povraćaj opreme i refundiranje, a još uvek niste dobili povraćaj sredstava:

  1. Ponovo proverite svoj bankovni račun.
  2. Obratite se bancki kod koje imate račun, obratite pažnju da može proći neko vreme pre nego što vaš povraćaj novca bude zvanično prebačen.
  3. Nekada je potrebno 24 časa zbog kliringa banaka, ili par dana zbog vikenda ili praznika, da bi se izvršila transakcija.
  4. Ako ste sve ovo uradili, a još uvek niste dobili povraćaj sredstava, kontaktirajte nas na info@interfaces.rs

Nepovratne stvari

Može se refundirati samo oprema kupljena po redovnoj ceni. Oprema na akciji ili rasprodaji se ne može vratiti, a samim tim ni refundirati.

Oprema koja nije u originalnom stanju, oštećena je ili joj nedostaju delovi iz razloga koji nisu posledica naše greške, ne može se vratiti.

Potrebna Vam je pomoć?

Kontaktirajte nas na info@interfaces.rs za sva pitanja u vezi sa vraćanjem kupljene opreme i refunfiranjem / povraćajem sredstava.